NOVICE

31. Januar 2012

EKO INICIATIVA se predstavi na "ŠOLI ZA RAVNATELJE"

Med 24. in 27. januarjem 2012 je v organizaciji »ŠOLE ZA RAVNATELJE« potekal program izobraževanja z nazivom »Nadaljevalni program šole za ravnatelje«. Slovenski ravnatelji so se izobraževali v kongresnem centru Hotela Slovenija v Portorožu, zaradi velike udeležbe pa so bili razdeljeni v dva termina, z enakim programom.

PREBERITE VEČ ›

02. November 2011

"DANCING LEADER"

»Dancing leader – plesoči vodja?! V kakši povezavi, pa je ta možakar, z ekološko objektno higieno?«, se boste verjetno vprašali. Le preberite si ta članek in na koncu kliknite na povezavo ter si oglejte podnaslovljen video!

PREBERITE VEČ ›

21. September 2011

EKO INICIATIVA se seli preko slovenskih meja

29. in 30. Avgusta sem predstavnik podjetja VALTEX & Co. d.o.o. obiskal našega večletnega partnerja v Črni gori. Gre za mlado a zelo uspešno hitro rastoče podjetje, ki se ukvarja z prodajo in storitvami na področju objektne higiene.

PREBERITE VEČ ›

04. April 2011

Biorazgradljiva plastika "Mater Bi"

MATER - BI ® je biorazgradljiva snov primerna za kompostiranje.
Ta snov iz inovativne družine bioplastike, je narejena oz. pridobljena iz rastlin, kot je koruza  (koruzni škrob) in biorazgradljivih polimerov. Narejena je tudi iz obnovljivih surovin in fosilnih surovin.

PREBERITE VEČ ›

31. Marec 2011

"GREENWASHING" - sedem okoljskih grehov

Greenwashing je zavajanje potrošnikov v zvezi z okoljskimi praksami podjetja ali okoljskimi koristmi izdelka ali storitve.

PREBERITE VEČ ›

30. Marec 2011

Ogled proizvodnje inovativnega higienskega papirja Eco NATURAL Lucart

Lucart Group, ki je lastnik blagovne znamke Lucart in hkrati tudi VALTEX-ov (član EKO INICIATIVE) največji in najpomembnejši dobavitelj, je vodilni italijanski proizvajalec higienskega papirja. Podjetje je zelo inovativno in veliko investira v razvoj. Njihovi artikli so kvalitetni , ekološki in ekonomični.
 

 

 

PREBERITE VEČ ›

30. Marec 2011

Ohranjanje gozdov

Morda niti ne veste, da so Združeni narodi leto 2011 razglasili za mednarodno leto gozdov ali pa se sprašujete-le zakaj je to tako pomembno? Gozdovi imajo večnamensko vlogo - so najprvobitnejše okolje našega planeta s skrbjo za svetovno biotsko raznovrstnost. Ob mednarodnem letu gozdov lahko ugotovimo, da je gozd s stališča obstoja človeške vrste izjemno pomembna, tako rekoč ključna, vendar pogosto podcenjena dobrina.
Mogoče je ravno leto 2011 izjemna priložnost za dvig zavesti o neločljivi povezanosti človeka in gozdov našega planeta.

PREBERITE VEČ ›

30. Marec 2011

WWF format zapisa datotek - zapis datotek, ki ohranja gozdove

»World wide forest« (WWF) je neprofitna in človekoljubna fundacija z sedežem v Gland-u, Švica. Letos praznujejo 50. obletnico, saj so bili ustanovljeni leta 1961. Poslanstvo WWF je zaustavitev propadanja naravnega okolja na našem planetu in gradnja prihodnosti v kateri bo človeštvo živelo v sožitju z naravo.

PREBERITE VEČ ›

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Sledite nam

Kontakt

EKO INICIATIVA

T: 01 423 23 53

E: info@eko-iniciativa.si

Pridruži se Eko iniciativi
©2023, Vse pravice pridržane, EKO INICIATIVA   |   Pogoji uporabe
Produkcija:
Produkcija: BE-EL, GmbH