NOVICE

29. December 2014

NALEPKA 2015 ZA ČLANE EKO INICIATIVE

Tudi za leto 2015 smo pripravili nalepko/vinjeto, s katero se lahko člani EKO INICIATIVE obiskovalcem že ob vstopu v vaš objekt pohvalite da delujete trajnostno.

PREBERITE VEČ ›

30. September 2014

KONFERENCA EKO KOORDINATORJEV BRDO, 29. SEPTEMBER 2014

29. Septembra 2014 se je na Brdu pri Kranju odvijala konferenca koordinatorjev programa Eko šola. Udeležba je bila rekordna, saj je v dvorani sedelo preko 450 udeležencev. 
Nagovorili so nas ugledni gosti; evropski komisar Dr. Janez Potočnik, državna sekretarka na ministrstvu za Kmetijstvo in okolje mag. Tanja Strniša, dekan Pedagoške fakultete UL Dr. Janez Krek , nacionalni koordinator programa ekošola mag. Gregor Cerar in ostali.

PREBERITE VEČ ›

18. Junij 2014

ŠOLSKI PLESNI FESTIVAL

2.6.2014 je v športni dvorani Osnovne šole Antona Martina Slomška na Vrhniki v sklopu Šolskega plesnega festivala potekalo državno prvenstvo, na katerega se je uvrstilo 21 šol. Prvo mesto so osvojili domačini in sicer Osnovna šola Ivana Cankarja z Vrhnike.

PREBERITE VEČ ›

22. April 2014

NAGRAJENCI NAGRADNEGA NATEČAJA EKO PAKET 2013/2014

EKO INICIATIVA je preko svojega člana VALTEX & Co. d.o.o. tudi letos sodelovala v natečaju Eko -paket in nagrajencem, ki so osvojili prva tri mesta v posameznih kategorijah, podelila praktične nagrade –resnično ekološke papirnate brisače in serviete Lucart Natural, narejene iz odpadne KEMS.

Nagrajenci so nagrade sprejeli z navdušenjem in velikim zanimanjem.

PREBERITE VEČ ›

16. April 2014

NAGRADNI NATEČAJ EKO PAKET 2013/2014

Zaključil se je nagradni natečaj Eko-paket, katerega sta že osmo leto organizirala program Ekošola in podjetje Tetra Pak. Projekt, v katerem so sodelovali vrtci, osnovne in srednje šole iz celotne Slovenije, osvešča mlade o odgovornem ravnanju z okoljem in jih skozi ustvarjanje praktičnih izdelkov spodbuja k pravilnem ravnanju z odpadno embalažo KEMS, v smislu odlaganja in ponovne uporabe sekundarnih surovin.

PREBERITE VEČ ›

28. Januar 2014

Z VINJETO TRAJNOSTNA OBJEKTNA HIGIENA DO NAGRADE!

Člani EKO INICIATIVE, ki ste prejeli VINJETO TRAJNOSTNA OBJEKTNA HIGIENA 2014, lahko sodelujete v nagradni igri FOTOGRAFIJA VINJETE na vhodu vašega objekta. 

PREBERITE VEČ ›

29. November 2013

NOVA NALEPKA ZA ČLANE EKO INICIATIVA

Naša EKO INICIATIVA je zaživela in se bo tudi na zunaj malce polepšala in grafično okrepila.

Ker svojim članom omogočimo, da se že na vhodnih vratih pohavlijo, da so člani EKO INICIATIVE na področju objektne higiene, samo tudi letos izdelali posebno nalepko za vhodna vrata. Po domače ji pravimo kar vinjeta, saj velja za celo prihajajoče leto.

PREBERITE VEČ ›

05. November 2013

EKO TRŽNICA NA GIMNAZIJI LEDINA

Ideja o sodelovanju med EKO INICIATIVO in Gimnazijo Ledina je nastala, ko je bilo v mesecu septembru organizirano srečanje eko koordinatorjev na Brdu pri Kranju.

PREBERITE VEČ ›

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Sledite nam

Kontakt

EKO INICIATIVA

T: 01 423 23 53

E: info@eko-iniciativa.si

Pridruži se Eko iniciativi
©2024, Vse pravice pridržane, EKO INICIATIVA   |   Pogoji uporabe
Produkcija:
Produkcija: BE-EL, GmbH