NOVICE

16. Julij 2013

BODOČI NARAVOVARSTVENIKI NAVDUŠILI S FILMOM IN ESEJEM

V okviru mednarodnega projekta »Ekošola kot način življenja« pod okriljem natečaja KEMS so dijaki Biotehniškega centra Naklo posneli zmagovalni film in napisali najboljši esej na temo kartonska embalaža za mleko in sokove. 

PREBERITE VEČ ›

31. Maj 2013

Osnovna šola Ketteja in Murna Ljubljana je pridobila nalepko

Na osnovni šoli Ketteja in Murna v Ljubljani dajejo velik poudarek okoljevarstvenem izobraževanju. Želeli so prispevati svoj delež k ohranjanju okolja, zato so se odločili za uporabo ekoloških brisač in toaletnega papirja in s tem pridobili "Potrdilo: Trajnostna objektna higiena"

 

PREBERITE VEČ ›

28. Maj 2013

Osnovna šola Louisa Adamiča Grosuplje je pridobila nalepko

Članica EKO INICIATIVE, Osnovna šola Louisa Adamiča Grosuplje je pridobila "Potrdilo: Trajnostna objektna higiena" za svoj prispevek k ohranjanju okolja.

PREBERITE VEČ ›

28. Maj 2013

Osnovna šola Primoža Trubarja Velike Lašče je pridobila nalepko

Članica EKO INICIATIVE, Osnovna šola Primoža Trubarja Velike Lašče, je pridobila " Potrdilo: Trajnostna objektna higiena", za svoj doprinos k ohranjanju okolja.

PREBERITE VEČ ›

27. Maj 2013

Osnovna šola dr. Vita Kraigherja Ljubljana pridobila nalepko

Osnovna šola dr. Vita Kraigherja Ljubljana se je kot uporabnica resnično ekološke higiensko papirne konfekcije Eco Lucart Natural pridružila EKO INICIATIVI. Pridobila pa je tudi "Potrdilo: Trajnostna objektna higiena" za svoj prispevek k ohranjanju okolja

 

 

PREBERITE VEČ ›

14. Maj 2013

EKO NAGRADA JE ŠLA V PRAVE ROKE

O zmagovalcih je bilo že kar nekaj napisanega, vendar bi vam radi pokazali, kako veseli so bili nagrade učenci podružnične šole Kojsko

PREBERITE VEČ ›

11. April 2013

Prireditev

Mariborska biotehniška šola je 10.4.2013 s partnerji na Trgu svobode v Mariboru, na prireditvi Odpadki so lahko uporabni, šolarjem in otrokom iz vrtca pa tudi drugim obiskovalcem predstavila, kako se ločujejo odpadki, kateri odpadki se lahko reciklirajo ter kaj vse lahko nastane iz njih. Pripravili so tudi razne ustvarjalne delavnice.

PREBERITE VEČ ›

20. Marec 2013

Znani zmagovalci nagradnega natečaja Eko-paket 2012/13

V okviru sejma Altermed v Celju je 15. marca 2013 ob 12.30 potekala zaključna prireditev projekta Eko-paket 2012/13, na kateri so se predstavili zmagovalci nagradnega natečaja na temo kreativnega ustvarjanja iz odpadne kartonske embalaže za mleko in sokove (KEMS). Na natečaj je prispelo 209 projektov. Nagradni natečaj že sedmič zapored organizira program Ekošola skupaj s pobudnikom in  nosilcem projekta podjetjem Tetra Pak d.o.o. in partnerjema projekta  Ljubljanske mlekarne d.d. in EKO INICIATIVA (VALTEX & Co. d.o.o).

 

PREBERITE VEČ ›

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Sledite nam

Kontakt

EKO INICIATIVA

T: 01 423 23 53

E: info@eko-iniciativa.si

Pridruži se Eko iniciativi
©2023, Vse pravice pridržane, EKO INICIATIVA   |   Pogoji uporabe
Produkcija:
Produkcija: BE-EL, GmbH