17. November 2017

FINALISTI NA MEDNARODNEM TEKMOVANJU EUROPEAN CLEANING AND HYGIENE AWARDS 2017

Spoštovani člani EKO INICIATIVE!

Letošnje leto 2017 zaključujemo z dobrimi novicami.

Za skupnost EKO INICIATIVA smo letos prejeli že drugo pohvalo na mednarodni ravni, tokrat na tekmovanju sektorja čiščenja in higiene - European Cleaning and Hygiene Awards 2017. Med več kot 140 prijavami iz celotne Evrope je podjetje VALTEX, kot pobudnik EKO INICIATIVE, dosegel posebno mesto med finalisti, in sicer v kategoriji najboljših distributerskih podjetij, ki s pobudami uspešno ustvarjajo dodano vrednost. European Cleaning & Hygiene Awards vsako leto nagrajuje podjetja, ki se uvrščajo na področje higiene, predvsem z vidika inovativnosti, trajnosti ter izboljševanja kakovosti in standardov.

https://www.echawards.com/

Velika pohvala gre seveda celotni skupnosti, torej vsem članom EKO INICIATIVE, slovenskim podjetjem in ustanovam, šolam, vrtcem itd., ki dosledno izvajamo trajnostno objektno higieno.Več kot 180 članov EKO INICIATIVE z vsakim lističem recikliranega higienskega papirja iz sekundarne surovine (uporabljene kartonske embalaže mleka in sokov - KEMS) intenzivno razbremenjujemo okolje.

Skupno nam je z uporabo takšnega trajnostnega higienskega papirja do zdaj uspelo pred nepotrebno sečnjo ohraniti že več kot 20.000  dreves!

Veseli nas, da se vedno več podjetij v Sloveniji odloča za prehod v trajnostno smer poslovanja in se pridružuje skupnosti EKO INICIATIVA. Pravzaprav gre za odločitev podjetij, da v vsakdanjo profitno dejavnost vključijo tako skrb za človeka kot za okolje.

Že z majhnimi koraki in spremembami se lahko zagotovi velik učinek, skupaj pa lahko naredimo še več. Krožna kultura je torej res v naših rokah, potrebna pa je le majhna sprememba. Dobljena priznanja so zato priznanje vsem, ki smo del krožnega gospodarstva.

GALERIJA

Sledite nam

Kontakt

EKO INICIATIVA

T: 01 423 23 53

E: info@eko-iniciativa.si

Pridruži se Eko iniciativi
©2021, Vse pravice pridržane, EKO INICIATIVA   |   Pogoji uporabe
Produkcija:
Produkcija: BE-EL, GmbH