21. September 2011

EKO INICIATIVA se seli preko slovenskih meja.

29. in 30. Avgusta sem predstavnik podjetja VALTEX & Co. d.o.o. obiskal našega večletnega partnerja v Črni gori. Gre za mlado a zelo uspešno hitro rastoče podjetje, ki se ukvarja z prodajo in storitvami na področju objektne higiene.

 

Črna gora je s svojo divjo in raznoliko naravo pravi biser, kar uspešno uporabljajo pri trženju svojih turističnih kapacitet. Vlada republike Črne gore je ustanovila celo Ministrstvo za trajnostni razvoj.
Po predstavitvi EKO INICIATIVE in higienskega papirja ECO NATURAL Lucart je bilo na strani našega partnerja zaznati precej začudenja in navdušenja, saj je takšna iniciativa nekaj posebnega, higienski papir izdelan iz kartonske embalaže pijač pa prav tako. V razpravi po predstavitvi je takoj stekla debata o tem, kako dobro se ekologija na področju objektne higiene, vklaplja v ekološko usmerjenost črnogorskega turizma, zelo hitro pa smo odkrili tudi kar nekaj možnosti za uspešno predstavitev EKO INICIATIVE na črnogorskem tržišču.


Zelo sem vesel, da sem izpeljal ta obisk in predstvaitev EKO INICIATIVE, saj sem se vsakič, ko sem obiskal Črno goro, vrnil navdušen nad njihovo lepo naravo in prijaznimi ljudmi. Tokrat pa sem se vrnil domov v prepričanju, da nisem edini ki je navdušen, saj sem očitno delček svojega navdušenja nad »resnično ekološko objektno higieno« pustil tudi jaz v Črni gori.

 

Sledite nam

Kontakt

EKO INICIATIVA

T: 01 423 23 53

E: info@eko-iniciativa.si

Pridruži se Eko iniciativi
©2022, Vse pravice pridržane, EKO INICIATIVA   |   Pogoji uporabe
Produkcija:
Produkcija: BE-EL, GmbH