31. Januar 2012

EKO INICIATIVA se predstavi na "ŠOLI ZA RAVNATELJE"

Udeleženci so bili ravnatelji vrtcev, osnovnega in srednjega šolstva pa tudi nekateri direktorji ustanov in zavodov za izobraževanje otrok s posebnimi potrebami.
Ker je ravnatelj nemalokrat vodja večjega kolektiva, vsekakor pa vedno odgovoren za zakonito, učinkovito in ekonomično delovanje šole, poleg strokovnega znanja s področja vzgoje in izobraževanja, potrebuje tudi znanja s področja vodenja, kadrovske politike, financ in vedno širšega spektra zakonodaje. To so zelo pomembni vidiki dela ravnatelja, zato »Nadaljevalni program šole za ravnatelje« sofinancirata Evropski strukturni sklad in Ministrstvo za šolstvo in šport.
V preddverju kongresnega centra je potekala tudi razstava izdelkov in storitev povezanih z vzgojo in izobraževanjem, z vzdrževanjem objektov v katerih delujejo itd.

Letos se je prvič v tem sklopu predstavila tudi »EKO iniciativa« s področja objektne higiene in sicer v izvedbi podjetja VALTEX & Co. d.o.o. iz Ljubljane. Ravnateljem so predstavili higienski papir izdelan iz odpadne kartonske embalaže pijač oz. iz Tetrapak-a. Ravnateljem so zastavili tudi EKO nagradno vprašanje. Vsak odgovor pa je sodeloval tudi v žrebanju nagrade, ki jo podarja podjetje VALTEX & Co. d.o.o., Ljubljana.
Žrebanji nagrade sta bili dve, za vsak termin posebej. Nagrajenki sta dobili brezplačno izvedbo Delavnice z ekološko vsebino, pod taktirko kulturno ekološkega društva SMETUMET, za svojo ustanovo. Otroci bodo izdelovali umetnine iz tetrapak embalaže.
Izžrebanki sta bili: Marija PŠUNDER, ravnateljica v Vrtcu Borisa Pečeta, Maribor in Marija BRCE ravnateljica v Osnovni šoli Milana Majcna, Šentjanž.

EKO iniciativa čestita nagrajenim, otrokom pa želi veliko ekološke zabave na delavnicah.

GALERIJA

Sledite nam

Kontakt

EKO INICIATIVA

T: 01 423 23 53

E: info@eko-iniciativa.si

Pridruži se Eko iniciativi
©2022, Vse pravice pridržane, EKO INICIATIVA   |   Pogoji uporabe
Produkcija:
Produkcija: BE-EL, GmbH