NOVICE

06. September 2012

Vabilo na Sustainability Leadership and Inspiration Academy

EKO INICIATIVA se skupaj s svojimi člani na različne načine vključuje v projekte trajnostnega razvoja. Tokrat vas v imenu organizatorja (Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani) vabimo na poslovno akademijo trajnostnega razvoja z naslovom "Sustainability Leadership and Inspiration Academy".

 

PREBERITE VEČ ›

02. April 2012

DRŽAVNI EKO KVIZ 2011/2012

V prostorih Ekonomske srednje šole Murska Sobota je 22.03.2012 potekal državni EKO KVIZ  2011/12 za srednješolce. Datum dogodka ni naključje - saj je obeležil svetovni dan voda. Tekmovanja se je udeležilo nekaj čez 150 dijakov iz 27 srednjih šol in dijaških domov iz cele Slovenije, tekmovali  pa so v treh kategorijah: srednja poklicna, srednja strokovna in poklicno tehnična šola in gimnazija.

PREBERITE VEČ ›

02. April 2012

EKO INICIATIVA je pomagala očistiti Slovenijo 24.03.2012

24.marca 2012 je bila drugič v zgodovini Slovenije organizirana vseslovenska prostovoljska okoljska akcija. Projekt se je tokrat razširil na globalno raven in sicer v okviru pobude World Cleanup 2012. Slovenski prostovoljci smo bili, poleg Portugalcev prvi del večmilionske množice, ki bo od marca do spetembra 2012 v svojih državah izvedla enodnevne prostovoljske čistilne akcije v preko 70 državah iz celotnega sveta.

 

PREBERITE VEČ ›

02. Februar 2012

NOVI ČLANI EKO INICIATIVE

Število uporabnikov resnično ekoloških izdelkov za profesionalno objektno higieno se je v zadnjih mesecih močno povečalo. Med njimi najdemo šole, vrtce, srednjo šolo poleg nekaterih zvenečih in dobro znanih imen uglednih slovenskih podjetij in ustanov.

Veseli nas, da so se nam pridružili, kar je dobra popotnica za to, da jih bo v prihodnje še več. Z odgovornim obnašanjem in pristopu k objektni higieni, bodo trenutni člani eko iniciative pomagali ohraniti na stotine dreves pred sečnjo in s tem zmanjšanju obremenitve okolja. To je odgovoren odnos do našega okolja in dobra novica za našo prihodnost!

Eko iniciativa raste in mi z njo!

PREBERITE VEČ ›

31. Januar 2012

EKO INICIATIVA se predstavi na "ŠOLI ZA RAVNATELJE"

Med 24. in 27. januarjem 2012 je v organizaciji »ŠOLE ZA RAVNATELJE« potekal program izobraževanja z nazivom »Nadaljevalni program šole za ravnatelje«. Slovenski ravnatelji so se izobraževali v kongresnem centru Hotela Slovenija v Portorožu, zaradi velike udeležbe pa so bili razdeljeni v dva termina, z enakim programom.

PREBERITE VEČ ›

02. November 2011

"DANCING LEADER"

»Dancing leader – plesoči vodja?! V kakši povezavi, pa je ta možakar, z ekološko objektno higieno?«, se boste verjetno vprašali. Le preberite si ta članek in na koncu kliknite na povezavo ter si oglejte podnaslovljen video!

PREBERITE VEČ ›

21. September 2011

EKO INICIATIVA se seli preko slovenskih meja

29. in 30. Avgusta sem predstavnik podjetja VALTEX & Co. d.o.o. obiskal našega večletnega partnerja v Črni gori. Gre za mlado a zelo uspešno hitro rastoče podjetje, ki se ukvarja z prodajo in storitvami na področju objektne higiene.

PREBERITE VEČ ›

04. April 2011

Biorazgradljiva plastika "Mater Bi"

MATER - BI ® je biorazgradljiva snov primerna za kompostiranje.
Ta snov iz inovativne družine bioplastike, je narejena oz. pridobljena iz rastlin, kot je koruza  (koruzni škrob) in biorazgradljivih polimerov. Narejena je tudi iz obnovljivih surovin in fosilnih surovin.

PREBERITE VEČ ›

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Sledite nam

Kontakt

EKO INICIATIVA

T: 01 423 23 53

E: info@eko-iniciativa.si

Pridruži se Eko iniciativi
©2022, Vse pravice pridržane, EKO INICIATIVA   |   Pogoji uporabe
Produkcija:
Produkcija: BE-EL, GmbH