NOVICE

27. Maj 2013

Osnovna šola dr. Vita Kraigherja Ljubljana pridobila nalepko

Osnovna šola dr. Vita Kraigherja Ljubljana se je kot uporabnica resnično ekološke higiensko papirne konfekcije Eco Lucart Natural pridružila EKO INICIATIVI. Pridobila pa je tudi "Potrdilo: Trajnostna objektna higiena" za svoj prispevek k ohranjanju okolja

 

 

PREBERITE VEČ ›

14. Maj 2013

EKO NAGRADA JE ŠLA V PRAVE ROKE

O zmagovalcih je bilo že kar nekaj napisanega, vendar bi vam radi pokazali, kako veseli so bili nagrade učenci podružnične šole Kojsko

PREBERITE VEČ ›

11. April 2013

Prireditev

Mariborska biotehniška šola je 10.4.2013 s partnerji na Trgu svobode v Mariboru, na prireditvi Odpadki so lahko uporabni, šolarjem in otrokom iz vrtca pa tudi drugim obiskovalcem predstavila, kako se ločujejo odpadki, kateri odpadki se lahko reciklirajo ter kaj vse lahko nastane iz njih. Pripravili so tudi razne ustvarjalne delavnice.

PREBERITE VEČ ›

20. Marec 2013

Znani zmagovalci nagradnega natečaja Eko-paket 2012/13

V okviru sejma Altermed v Celju je 15. marca 2013 ob 12.30 potekala zaključna prireditev projekta Eko-paket 2012/13, na kateri so se predstavili zmagovalci nagradnega natečaja na temo kreativnega ustvarjanja iz odpadne kartonske embalaže za mleko in sokove (KEMS). Na natečaj je prispelo 209 projektov. Nagradni natečaj že sedmič zapored organizira program Ekošola skupaj s pobudnikom in  nosilcem projekta podjetjem Tetra Pak d.o.o. in partnerjema projekta  Ljubljanske mlekarne d.d. in EKO INICIATIVA (VALTEX & Co. d.o.o).

 

PREBERITE VEČ ›

11. Marec 2013

Stroške smo že oklestili. Kako pa povečati prihodke?

EKO INICIATIVA bo kot primer dobre prakse predstavljena tudi na akademiji Inteligentna prodaja™, osrednjem izobraževalnem dogodku GZS v tem letu!
Vabljeni!

PREBERITE VEČ ›

20. December 2012

Osnovna šola Poljane nad Škofjo Loko je pridobila nalepko

Osnovna šola Poljane nad Škofjo Loko med v Sloveniji prvimi pridobila pravico uporabe nalepke "POTRDILO TRAJNOSTNA OBJEKTNA HIGIENA".

 

PREBERITE VEČ ›

12. Oktober 2012

ALL THE WATER

EKO INICIATIVA v sklopu osveščanja javnosti že dlje časa objavlja podatke o porabi naravnih virov pri izdelavi izdelkov za objektno higieno. Veseli smo, da lahko v okviru svojega delovanja podpremo tudi kampanijo »Imagine all the water«, saj se le ta lepo ujema z našimi vrednotami.

PREBERITE VEČ ›

26. September 2012

EKO INICIATIVA NA KONFERENCI KOORDINATORJEV PROGRAMA EKOŠOLA Z MEDNARODNO UDELEŽBO, 25. september 2012

EKO INICIATIVA se je preko svojega člana VALTEX & Co. d.o.o., Ljubljana udeležila Konference koordinatorjev programa EKOŠOLA, ki je potekala na Brdu pri Kranju 25. Spetembra 2012.

PREBERITE VEČ ›

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Sledite nam

Kontakt

EKO INICIATIVA

T: 01 423 23 53

E: info@eko-iniciativa.si

Pridruži se Eko iniciativi
©2022, Vse pravice pridržane, EKO INICIATIVA   |   Pogoji uporabe
Produkcija:
Produkcija: BE-EL, GmbH