NOVICE

29. September 2013

KONFERENCA KOORDINATORJEV PROGRAMA EKO ŠOLA

23. Septembra 2013 se je na Brdu pri Kranju odvijala konferenca koordinatorjev programa Eko šola. Udeležba je bila izjemna, saj je v dvorani sedelo preko 400 udeležencev.

PREBERITE VEČ ›

16. Julij 2013

BODOČI NARAVOVARSTVENIKI NAVDUŠILI S FILMOM IN ESEJEM

V okviru mednarodnega projekta »Ekošola kot način življenja« pod okriljem natečaja KEMS so dijaki Biotehniškega centra Naklo posneli zmagovalni film in napisali najboljši esej na temo kartonska embalaža za mleko in sokove. 

PREBERITE VEČ ›

31. Maj 2013

Osnovna šola Ketteja in Murna Ljubljana je pridobila nalepko

Na osnovni šoli Ketteja in Murna v Ljubljani dajejo velik poudarek okoljevarstvenem izobraževanju. Želeli so prispevati svoj delež k ohranjanju okolja, zato so se odločili za uporabo ekoloških brisač in toaletnega papirja in s tem pridobili "Potrdilo: Trajnostna objektna higiena"

 

PREBERITE VEČ ›

28. Maj 2013

Osnovna šola Louisa Adamiča Grosuplje je pridobila nalepko

Članica EKO INICIATIVE, Osnovna šola Louisa Adamiča Grosuplje je pridobila "Potrdilo: Trajnostna objektna higiena" za svoj prispevek k ohranjanju okolja.

PREBERITE VEČ ›

28. Maj 2013

Osnovna šola Primoža Trubarja Velike Lašče je pridobila nalepko

Članica EKO INICIATIVE, Osnovna šola Primoža Trubarja Velike Lašče, je pridobila " Potrdilo: Trajnostna objektna higiena", za svoj doprinos k ohranjanju okolja.

PREBERITE VEČ ›

27. Maj 2013

Osnovna šola dr. Vita Kraigherja Ljubljana pridobila nalepko

Osnovna šola dr. Vita Kraigherja Ljubljana se je kot uporabnica resnično ekološke higiensko papirne konfekcije Eco Lucart Natural pridružila EKO INICIATIVI. Pridobila pa je tudi "Potrdilo: Trajnostna objektna higiena" za svoj prispevek k ohranjanju okolja

 

 

PREBERITE VEČ ›

14. Maj 2013

EKO NAGRADA JE ŠLA V PRAVE ROKE

O zmagovalcih je bilo že kar nekaj napisanega, vendar bi vam radi pokazali, kako veseli so bili nagrade učenci podružnične šole Kojsko

PREBERITE VEČ ›

11. April 2013

Prireditev

Mariborska biotehniška šola je 10.4.2013 s partnerji na Trgu svobode v Mariboru, na prireditvi Odpadki so lahko uporabni, šolarjem in otrokom iz vrtca pa tudi drugim obiskovalcem predstavila, kako se ločujejo odpadki, kateri odpadki se lahko reciklirajo ter kaj vse lahko nastane iz njih. Pripravili so tudi razne ustvarjalne delavnice.

PREBERITE VEČ ›

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Sledite nam

Kontakt

EKO INICIATIVA

T: 01 423 23 53

E: info@eko-iniciativa.si

Pridruži se Eko iniciativi
©2021, Vse pravice pridržane, EKO INICIATIVA   |   Pogoji uporabe
Produkcija:
Produkcija: BE-EL, GmbH