NOVICE

28. Januar 2014

Z VINJETO TRAJNOSTNA OBJEKTNA HIGIENA DO NAGRADE!

Člani EKO INICIATIVE, ki ste prejeli VINJETO TRAJNOSTNA OBJEKTNA HIGIENA 2014, lahko sodelujete v nagradni igri FOTOGRAFIJA VINJETE na vhodu vašega objekta. 

PREBERITE VEČ ›

29. November 2013

NOVA NALEPKA ZA ČLANE EKO INICIATIVA

Naša EKO INICIATIVA je zaživela in se bo tudi na zunaj malce polepšala in grafično okrepila.

Ker svojim članom omogočimo, da se že na vhodnih vratih pohavlijo, da so člani EKO INICIATIVE na področju objektne higiene, samo tudi letos izdelali posebno nalepko za vhodna vrata. Po domače ji pravimo kar vinjeta, saj velja za celo prihajajoče leto.

PREBERITE VEČ ›

05. November 2013

EKO TRŽNICA NA GIMNAZIJI LEDINA

Ideja o sodelovanju med EKO INICIATIVO in Gimnazijo Ledina je nastala, ko je bilo v mesecu septembru organizirano srečanje eko koordinatorjev na Brdu pri Kranju.

PREBERITE VEČ ›

29. September 2013

KONFERENCA KOORDINATORJEV PROGRAMA EKO ŠOLA

23. Septembra 2013 se je na Brdu pri Kranju odvijala konferenca koordinatorjev programa Eko šola. Udeležba je bila izjemna, saj je v dvorani sedelo preko 400 udeležencev.

PREBERITE VEČ ›

16. Julij 2013

BODOČI NARAVOVARSTVENIKI NAVDUŠILI S FILMOM IN ESEJEM

V okviru mednarodnega projekta »Ekošola kot način življenja« pod okriljem natečaja KEMS so dijaki Biotehniškega centra Naklo posneli zmagovalni film in napisali najboljši esej na temo kartonska embalaža za mleko in sokove. 

PREBERITE VEČ ›

31. Maj 2013

Osnovna šola Ketteja in Murna Ljubljana je pridobila nalepko

Na osnovni šoli Ketteja in Murna v Ljubljani dajejo velik poudarek okoljevarstvenem izobraževanju. Želeli so prispevati svoj delež k ohranjanju okolja, zato so se odločili za uporabo ekoloških brisač in toaletnega papirja in s tem pridobili "Potrdilo: Trajnostna objektna higiena"

 

PREBERITE VEČ ›

28. Maj 2013

Osnovna šola Louisa Adamiča Grosuplje je pridobila nalepko

Članica EKO INICIATIVE, Osnovna šola Louisa Adamiča Grosuplje je pridobila "Potrdilo: Trajnostna objektna higiena" za svoj prispevek k ohranjanju okolja.

PREBERITE VEČ ›

28. Maj 2013

Osnovna šola Primoža Trubarja Velike Lašče je pridobila nalepko

Članica EKO INICIATIVE, Osnovna šola Primoža Trubarja Velike Lašče, je pridobila " Potrdilo: Trajnostna objektna higiena", za svoj doprinos k ohranjanju okolja.

PREBERITE VEČ ›

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Sledite nam

Kontakt

EKO INICIATIVA

T: 01 423 23 53

E: info@eko-iniciativa.si

Pridruži se Eko iniciativi
©2022, Vse pravice pridržane, EKO INICIATIVA   |   Pogoji uporabe
Produkcija:
Produkcija: BE-EL, GmbH